Supervisie

Persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling.

Voor wie?

Soms loop je vast in je werk en/of privé leven. Je merkt bijv. dat je steeds minder plezier hebt in je werkzaamheden of je hebt moeite in de omgang met bepaalde collega’s. Je hebt moeite met het aangeven van grenzen of verlangt naar een klankbord voor het maken van belangrijke keuzes.

Dit zijn enkele voorbeelden van thema’s die kunnen spelen waarbij supervisie een manier kan zijn om je verder professioneel te ontwikkelen. Sommige mensen komen in mijn praktijk voor supervisie om te leren omgaan met vraagstukken die te maken hebben met belasting en druk. 

 

 Supervisie is een vorm van dekundigheidsbevordering en beweegt zich op het grensvlak van persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. 

 

Werkwijze

Aan de hand van je ingebrachte hulpvraag verkennen we tijdens de supervisie dieperliggende motieven en drijfveren die ten grondslag liggen aan jouw ingebrachte vraagstuk(ken).

In de begeleiding maak ik naast verschillende methoden uit de supervisie, communicatieleer, Voice Dialogue en Transactionele Analyse gebruik van oefeningen en begeleidingsvormen uit de haptonomie. Het onderscheidende van de haptonomie is dat het direct in het hier en nu
voelbaar maakt waar je tegen aanloopt en het biedt aansluitend ervaringen anders met jezelf en situaties om te gaan.

Na de intake starten we met de supervisie, die in de meeste gevallen afhankelijk van de vraag 10 bijeenkomsten van 1 uur bedragen. We evalueren regelmatig de voortgang en het effect van de supervisie. Er is voldoende ruimte en aandacht om het geleerde te integreren
in het dagelijkse leven.

Kosten & Vergoeding

De kosten voor supervisie (particulier) bedragen €110,- voor een bijeenkomst van 1 uur. Wanneer de kosten vergoed worden door de werkgever bedragen de kosten €135,- per bijeenkomst van 1 uur.

Logo, Renze Boersma, Haptotherapie

Maanhof 21
1109CB Amsterdam

: 06 4120 6816

: renze@haptotherapie-praktijk.nl

U kunt gratis parkeren in de straat of op de oprit voor de praktijk.