Burn-out begeleiding Amsterdam

Persoonlijke begeleiding bij burn-out klachten

Coaching op maat

Heb je Burn-out begeleiding nodig in de omgeving van Amsterdam? Dan kan de Haptotherapie Praktijk van Renze Boersma je daar bij helpen.

Voor docenten en professionals werkzaam in de zorg, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de profit sector is er een speciaal programma gericht op begeleiding en preventie bij een burn-out. Dit programma is zowel gericht op het (opnieuw) vóórkomen van uitval door een burn-out als op het begeleiden bij burn-out klachten.

Waaruit bestaat het programma burn-out preventie?

In een 8-tal bijeenkomsten van 1,5 uur word je persoonsgericht en op maat begeleid bij vragen en problemen in het omgaan met druk en belasting. Er is ruime aandacht voor wat al aanwezig en ontwikkeld is aan kwaliteiten en vaardigheden m.b.t. het omgaan van druk en belasting.

Je krijgt zicht op eigen patronen en belemmeringen en ontdekt nieuwe mogelijkheden in het omgaan met druk en belasting. Je krijgt praktische handvatten mee, zodat je beter functioneert zowel in je werksituatie als privé.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van onder andere structuren en oefeningen uit de haptotherapie. Door deze oefeningen ervaar je meer veerkracht en lijfelijke vitaliteit en wordt je draagkracht vergoot.

Mocht je verdere vragen hebben over de inhoud of bijv. de kosten van dit traject, bel of stuur een bericht via het contactformulier.

Logo, Renze Boersma, Haptotherapie

Maanhof 21
1109CB Amsterdam

: 06 4120 6816

: renze@haptotherapie-praktijk.nl

U kunt gratis parkeren in de straat of op de oprit voor de praktijk.